• Vrijdag 16 december 18:00 - 22:00 uur

Wat hebben we voor u in de aanbieding?

 

Wil je een plekje op de kerstmarkt 2023? Schrijf dan nu in! Let op, het aantal plaatsen is beperkt. Hieronder een eerste overzicht van het aanbod op onze gezellige kerstmarkt! 

 

Pannenkoeken van de houtkachel
Thea en Koos Segers komen voor het goede doel weer heerlijke pannenkoeken bakken op een antieke houtkachel. Lekker, lekker! 

 

Kerstartikelen
Bij Michael en Jolanda kun je terecht voor diverse, mooie kerstartikelen.

 

Handnijverheids- en food producten - Goed Werk Kockengen
Goed Werk is een stichting zonder winstoogmerk die opgericht is om kansarmen in de derde wereld werk en een inkomen bieden, en bijdragen aan het ontstaan en in stand houden van een eerlijk handelskanaal. Dit doet de vrijwilligersorganisatie door de verkoop van eerlijke producten uit o.a. Latijns Amerika, Afrika en Azië. Op onze markt een mooie selectie van food en non-food artikelen.

 

Kerststukken van Nel en Inge
Wederom op onze kerstmarkt: schitterende, sfeervolle kerststukken van Nel en Inge. Ideaal cadeau of gewoon een of twee voor in je eigen huis!

Kerststukken

  

Arnoud Photography
Een bekend gezicht in Kockengen. Arnoud is ook weer aanwezig met zijn fotomateriaal. Mooie afdrukken en foto-wandversiering van Kockengen en omgeving: Arnoud Photograpy.

 

Femke Hop Design
Nieuw dit jaar: allround graphic designer Femke. Dit talent heeft de branding van onze Christmas Fair Kockengen socials al onder handen genomen en staat op de markt om meer van haar werk te laten zien. Een mooie collectie prints, kaarten en ander werk uit haar portfolio. Meer weten? www.femkehopdesign.nl 

  

Handoeken, theedoeken en vaatdoekjes, maar dan heel anders!
Elma komt weer langs met haar fantastische creaties, perfect geschikt als kadootje onder de kerstboom. 

 

Shop duurzaam speelgoed bij Muizenkindjes
Een nieuw gezicht op onze kerstmarkt. In 2021 is Sanne gestart met Muizenkindjes, een online winkel met duurzaam speelgoed, verzorgingsproducten, (kraam)cadeautjes en bedankjes. Ze zal een selectie van haar aanbod presenteren op onze markt. Maar surf ook gerust naar de website www.muizenkindsjes.nl voor het volledige aanbod.  

 

 

Huis voor Lien en Thuan: huisgemaakte jam, knuffels en sleutelhangers
Dit jaar staan Inge en Marjan op onze markt met heerlijke zelfgemaakte jam, knuffels en sleutelhangers. Door de verkoop van diverse zelfgemaakte artikelen sparen deze dames al een flink wat jaartjes geld bij elkaar voor weeskinderen in Vietnam. De opbrengst gaat rechtstreeks door naar een Huis voor Lien en Thuan

 

 

Sokken, sokken, sokken
Wil je er warmpjes en modieus bij zitten tijdens de kerst? Op zoek naar een gek, grappig kerstgeschenk? Tik dan gauw een paar crazy sokken op de kop bij de kraam van Else. 

 

 

Wijnproeverij
Onze wijnfanaat Ferdi van Voskuilen staat er dit jaar weer met een mooie selectie witte en rode wijnen. Kom meer te weten over over deze heerlijke wijnen, koop en proef een glaasje. Enthousiast? Koop een flesje!

 

© Christmas Fair Kockengen
Free Joomla! templates by Engine Templates